Wx local html

Brian,

Since vers 9.47 my wx and wx2 are same (like wx)
wx3 has become as the original wx2 :?

this all after uploading with (ftp vers 6.39) 8O

uploading it with my own leech-ftp program gives no changes
and all the pages are themselves…
what happens :roll:

vers 9.47e now

WX pages changed after each using talkingnew.mp3
first open wx2 gives the existing html page after using it’s husled
Is BGSOUND on the right place at the html page ? (see part of wx.html under here)

body bgcolor="#FFFFFF" text="#000000" background="clouds.jpg" bgproperties="fixed"> <BGSOUND SRC="talkingnew.mp3</blockquote> <p>Has anyone exp with this ‘talking’ pages ?</p>

without any talking tags it’s ‘husled’ as well
hmm…had this before
things changed after ftp

Ed:
Put this in your section:

Since vers 9.47 my wx and wx2 are same (like wx) wx3 has become as the original wx2 :?

this all after uploading with (ftp vers 6.39)

uploading it with my own leech-ftp program gives no changes
and all the pages are themselves…
what happens :roll:

vers 9.49c now

tried out but it has nothing to do with added talking feature (that’s great :smiley: )
after testing I noticed it only happens with ftp vers 6.39 :cry:
when uploading with own ftp program it’s working correct :roll:

should I take an earlier version than ftp6.39 ?

Ed:
Check to see if you’re using Passive Mode on the connection screen. I had a problem once when some pages would upload correctly, then I realized I needed to be in passive mode for ftp.

Unfortunaly no; it makes no difference
but when I ftp with custom webpage /options ‘test’
it works correct

thanks anyway, one step ahead !

ftp error log file gives me this at update internet now

150 Opening BINARY mode data connection for
/edje1205/WeerpaginaZaanstreek/weatherbanner.gif .
226-You are using 28.1% of your subscribed disk space
226 You have 17.972 MB of space available
ERROR: List index out of bounds (0) at time/date 0:00:00 30-12-1899Doing abort procedure/program close…Will disconnect regardless flag is set…
Disconnecting the modem now

have seen this before !!!

dropped all my own ftp sessions
cleaned up wx files and all not important for the moment files
changed/limited upload times and some more; working again now…

building up the others files again… testing and watching ftp log file