Sun/Moon Rise/Set Whacky

Brian

Something happened with the new sun/moon rise/set settings.
After entering my Lat/Lon, it show whacky rise/set times.

It’s 3:00pm here and it is showing night time! 8O

Keith

I had the same thing until I figured out the special format for lat/long. (See other note on board). WOrks fine on 9.50b IF you enter lat/long correctly

Tom

I had the same thing until I figured out the special format for lat/long. (See other note on board). WOrks fine on 9.50b IF you enter lat/long correctly
After loading WD v 4.51 I had the same problem. I fixed mine be reentering the Lat & Long and then exchanging the values for Lat with Long. I never did learn what was what. You must have the proper format.

Also, new version 9.51 explains the format right on the sun/moon setup now.

Kevin H.

onwards and upwards!
its now more accurate (except forf at high altitude?)

sorry to keep you all on your toes!

Brian,
Lat and Long are incorrect…my values are Lon -116:48:58, Lat 43:32:50 in order to even come within one hour of my actual time I have to show a positive value for Long which is incorrect and even when I do that my times are one hour too early…ie it shows sunrise at 7:05 when the correct time should be 8:05…
Jon

hi
dont have -ve

-ve is for east of GMT

(thats the rule now!)

but also check your windows time zone…
and daylight saving settings etc

is the ws2310 Ok for you and wd now?

Never mind Brian! fixed it!!
Jon

Yes Brian, everything is still working great!! Downloads are going like clockwork I am a happy camper tonight!
Jon

there are still 2 2310 users with problems…:frowning:

Just a sad little drinking problem…