OK I Give Up!

I’ve tried everything to keep icons from appearing in the summary image. 90% of the time it’s there 10% it’s not.
I have ticked show no icons.
I’ve learnes that the icon is based on the metar.
I’ve tuned of metar download and turned off switch in metars
I’ve deleted metar info from c:windows
I’ve deleted summary image icon in web files.
I also have ticked don’t show ptly cldy image.
But that icon still appears in the summary image and also on the webpage summary image.
I’m losing the battle here please help.
Here is the web page to see the summary image:
http://home.bellsouth.net/p/PWP-pslweather

ThankYou Brian i hate bothering you but i’ve exhausted
all my mental power (LOL)
Emilio

hi
email me your wdisplay.ini file, from c:\windows or c:\winnt
and
export and email me your wdisplayftp.ini settings from the registry
see here for how to do that:
http://www.weather-display.com/exportregistry.html

and i will see whats going on :slight_smile:

I've tried everything to keep icons from appearing in the summary image. 90% of the time it's there 10% it's not. I have ticked show no icons. I've learnes that the icon is based on the metar. I've tuned of metar download and turned off switch in metars I've deleted metar info from c:windows I've deleted summary image icon in web files. I also have ticked don't show ptly cldy image. But that icon still appears in the summary image and also on the webpage summary image. I'm losing the battle here please help. Here is the web page to see the summary image: http://home.bellsouth.net/p/PWP-pslweather

ThankYou Brian i hate bothering you but i’ve exhausted
all my mental power (LOL)
Emilio


It appears that WD v9.86 08/07/03 12:14 will produce a metar.gif in the webfiles folder no matter what! All METAR functions are disabled in WD ftp/setup but a metar.gif is still produced. Even after a restart.

The summary image will not display the metar image or the “weather (conditions) icon” if the only boxes ticked on the summary image setup are “Show no Icons at all” and “Do not show the weather icon if it is the default partly cloudy icon” (View Broadcast Summary). However no Summary Image will be produced or uploaded to the web page.
If the “Show the summary image on the web page” box is ticked, the summary image will be shown without any icons.

I did a search of my system for metar and deleted any files (not folders) found.
I also deleted any “METAR Values” from all wdisplay*.ini files (not metar just the value after =). See:
http://bellsouthpwp.net/b/r/brycep/summarytest1.gif

Thanks for the info but tried that before and i just tried it again and still same deal.
I didn’t delete those metar files you said but the problem is also present on the main screen,it’s night time and the daytime prtly cldy icon is showing. It won’t go away!

Brian,
I just sent you the files you asked for.
Thanks again!!
Emilio

hi
humm, no email yet
email to:
[email protected]

captdilli:
humm, it has a mind of its own, huh!

Just sent it again

not yet…
i got run and milk some cows!

Hey I sent it again let me know if you’ve received it
Thanks!

nope
can ypu zip and ftp to a web site, so i can download from there?
maybe my email has been black listed?

Here’s the link
http://groups.yahoo.com/group/pslweather/

you don’t have to join just go to the left side of the page and choose FILES
and click on 2 zipped files.
let me know

just got in from the farm…
got them now…
looking/fixing now…
hey, assisted a cow with twins at 10:30pm last night…one backwards, one forward, both trying to come out at the same time…thanks to the wife, her womenly instincts told her there was something wrong

Holy Moly!!! Twins!!!
Thank goodness for wives and their intuitions!
Did they make it?

yes, i forgot to say they are both alive and kicking
hey, i have fixed it for not showing icons on the main screen or summary image, if you have that setup in the summary image setup
uploading that fix now

then i will test selecting a image to show (and or an aninmated web cam image or downloaded http image (note, do not then have ticked dont show any icons))

vers 9.86a, ready now, fixes the icon problem 9still visible if ticked to not show) (and the yesterday hi/lo values reset time bug i introduced into 9.86 (hopefull))

Cooool Brian!
what i found as far as uploading webpage with show no icons, in 9.86, if i let wdisplay upload at upload times, the icon would not appear on the summary image. But if i chose from Action;update webcam image and files
it would have the icon appear untill the next upload time and it would be gone.
Hooray! the icons gone from the main screen,when i do click on it to bring up the summary image it does appear, but not fussed with that,it’s the uploaded summary image that i was concerned about.
Does the show no icons refer to the sunrise and set icons?
That does appear,i can live with it.

i over did it, and no icons for anyone (unless the click on the blank area )