Dials.gif not being uploaded

Hi Brian
Since installing 9.79d have found that the dials.gif is not being uploaded.
This is happening at both stations & the ftp error log shows this file is not
included in upload. :o

I have the same issue with a WS2310 station and WinXP. My indexdial.gif file on my website is still showing the time as 19:55 last evening. I upgraded to 9.79d yesterday.

“Upload dials” is checked and the file is updating locally in the Webfiles folder.

John

Hi
is that with the customise upload or the normal upload times?

Hi Brian,

In my case I am using the normal upload from the “Web files Upload times” page from the set-up menu.

As I mentioned, the indexdial.gif file is being updated in the Webfiles directory, just not uploaded.

Here is my latest FTP log listing:

FTPUPD.EXE started at 5:30:00 PM 6/11/03
agenda items to do…
dowunderground
do aprs data send
doupload
Files to upload*
Local files: C:\wdisplay\webfiles\index.htm
Local files: C:\wdisplay\webfiles\moondetail1.gif
Local files: C:\wdisplay\webfiles\moondetail2.gif
Local files: C:\wdisplay\webfiles\index.gif
Local files: C:\wdisplay\webfiles\dailyhighlowbaroetc.gif
Local files: C:\wdisplay\webfiles\summary.gif
Local files: C:\wdisplay\webfiles\trends.gif
Local files: C:\wdisplay\webfiles\dirplot.gif
Local files: C:\wdisplay\webfiles\forecasticon.gif
Remote files: index.htm
Remote files: moondetail1.gif
Remote files: moondetail2.gif
Remote files: index.gif
Remote files: dailyhighlowbaroetc.gif
Remote files: summary.gif
Remote files: trends.gif
Remote files: dirplot.gif
Remote files: forecasticon.gif
list of files uploaded*
C:\wdisplay\webfiles\index.htm

C:\wdisplay\webfiles\moondetail1.gif
C:\wdisplay\webfiles\moondetail2.gif
C:\wdisplay\webfiles\index.gif
C:\wdisplay\webfiles\dailyhighlowbaroetc.gif
C:\wdisplay\webfiles\summary.gif
C:\wdisplay\webfiles\trends.gif
C:\wdisplay\webfiles\dirplot.gif
C:\wdisplay\webfiles\forecasticon.gif
FTPUPD.EXE finished at 5:30:30 PM 6/11/03
Time taken = 0.22 minutes
Total bytes uploaded = 98459 K

Thanks,
John

Normal uploads
File does not appear in list of files uploaded

humm, it will be some combintion problem
export and email me the wdisplayftp.ini file file from the registry so i can check it out

i have your settings john
a few lines of code somehow got deleted (I compared to a backup)
uploading vers 9.79e now

Brian,

9.79e did the trick. The file uploads now.

If Leo agrees, let’s consider this bug squashed :slight_smile:

Thank you,
John

I agree it works OK now :smiley:

Bug is squashed :lol:

Thanks for the quick remedy Brian 8)

Thread can be closed

must have been a fat finger that deleted those 2 lines of code!