Custom Tag from taglist showing in wrong place on web screen shot

Some time in the last couple updates a tag is duplicated in the wrong area of the screen shot of the display on my website. I have a Rain last 7 days tag in the rain area in Setup=> Advanced Misc settings. Its fine on the computer, but on the uploaded screen shot, it shows in both the current conditions and in the rain area. If i turn off the tag it disappears from both areas.

http://personalpages.tds.net/~jsaltman

Regards

Jim

i have not changed anything in regards to how that works
the screen shot takes a screen shot of the screen you see
do you see it maybe show up and then disappear when the screen shot is done?

Well, that is strange. I can’t see anything while WD makes its screen shot, the WD box basically turns white. A windows screen cap doesn’t pick them up. Now i may have been wrong about them just recently appearing, because it occurred to me that i only added that tag recently. So, it may have shown on the web page as long as i have used the tag. I guess a good test would be if someone else using the WD screen cap would add a tag in the rain area and see if they get it too.

Thanks

Jim

i have tested and its the second rain custom tag that behaves this way
its probably always been this way…not that many people probably use it
investing and report back with a fix

actually its both rain area tags…they appear as a duplicate in the current conditions area

I try to specialize in the weird things no one else seems to come up with. :lol: On another matter from another thread, i am still awaiting the next lightning strike. Laura fell apart before arriving and we had a little wind and .23 inches of rain. The hillbilly electric company still manged to give me a 3 hour power failure.

Thanks and regards.

Jim

fixed this bug in the latest .zip update #-o :oops:

The fix eliminated the rain tag from the current conditions, but seems to have created a little “shadow” to the current condition tags in use. See the screen shot on http://personalpages.tds.net/~jsaltman/

Regards

Jim

i think i know what might be happening and will investigate

try
http://www.weather-display.org/downloadfiles/weatherdisplaytest.zip
(temporary download location)

Sorry, but the under shadows of the current condition tags is still there.

Thanks

Jim

i cant duplicate that problem here
if you could email me your settings…

Sure, please forgive my old age and remind me which files to email. Also, you can still see the effect on my web page, http://personalpages.tds.net/~jsaltman.

how to email me the settings files is in the FAQ section on the forum
but simply email me the settings file databackup92020.zip from the databackup folder

try
http://www.weather-display.org/downloadfiles/weatherdisplaytest.zip
(temporary download location)

Yup! That did it. Thanks.

Jim